Skip to content Skip to footer

Voorbij de virtuele gebeurtenis: hoe u het leven en de waarde van uw virtuele gebeurtenissen kunt verlengen

Gepubliceerd door: ON24

In een tijd waarin bedrijven racen om hun fysieke evenementen om te zetten in digitale ervaringen, ontdekken marketeers dat niet alleen digitale evenementen een groter publiek en meer betrokkenheid veroorzaken, ze kunnen ook helpen bij het stimuleren van marketingsucces op lange termijn. Inhoud van digitale evenementen kan worden hergebruikt en hergebruikt om impactvolle programma's op te bouwen in alle marketingfuncties.
Lees 'Beyond the Virtual Event: hoe u het leven en de waarde van uw virtuele gebeurtenissen kunt verlengen' en leert hoe u uw digitale gebeurtenissen kunt omzetten in gerichte inhoudservaringen die de vraag blijven genereren lang nadat uw evenement voorbij is. Afhaalrestaurants omvatten How To:
Alle elementen van uw geweldige digitale evenementen kunnen worden gebruikt om uw marketing op veel nieuwe en creatieve manieren van stroom te voorzien. Download nu!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ON24 contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ON24 websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van ON24