Skip to content Skip to footer

The Cognitive Revolution: komen om uw bedrijfsnetwerk te transformeren

Gepubliceerd door: IBM

Cognitieve technologieën, ook bekend als kunstmatige intelligentie, zijn misschien wel de meest transformerende van ons tijdperk. Technologie en economie komen zelfs op een manier af op een manier die de samenleving op een omslagpunt plaatst.
Cognitieve technologieën kunnen alle vormen van gegevens begrijpen en voortdurend leren over die gegevens en aanverwante onderwerpen en processen. Door uw bedrijfssnelheidstransacties, informatiestromen en delen, en onboarding van leveranciers en partners te helpen, kan cognitieve technologie u helpen een modern, sneller en efficiënter bedrijfsnetwerk op te bouwen.
Download nu voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord IBM contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. IBM websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van IBM