Skip to content Skip to footer

De basis voor toekomstige handel

Gepubliceerd door: Tata Consultancy Services

Klanten die winkels binnenlopen, zijn transacties voor inspiratie en ervaringen verhandelen - het gemak van het ophalen of retourneren van een online bestelling in de winkel of een micro -moment, zoals een onweerstaanbare korting aangeboden door de winkelmedewerker op een 'wensenlijst' item. Retailers worstelen echter met een Point of Sale (POS) -oplossing die niet in staat is om de nieuwe klantgerichte mogelijkheden van vandaag aan te bieden.
TCS Omnistoretm is een uniform handelsplatform dat de manier waarop klanten winkelen volledig revolutioneert en de kern vormt van alles wat u doet. Het dient als een tegengif voor retailers die te kampen hadden met een lappendeken van willekeurige systemen die niet voldoen aan de evoluerende klantverwachtingen.
Met TCS Omnistore kunnen retailers:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Tata Consultancy Services contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Tata Consultancy Services websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 4 pagina's

Meer bronnen van Tata Consultancy Services