Skip to content Skip to footer

Hoe u uw bedrijf beveiligt met de Content Cloud

Gepubliceerd door: Box

Hoop is geen strategie: beveilig uw bedrijf met de Content Cloud
Het lijkt erop dat er elke week nieuws is over een nieuwe inbreuk op de beveiliging. Ponemon Institute heeft ontdekt dat de typische datalek gemiddeld $ 3,9 miljoen kost, en dat slechts één inbreuk de aandelenkoers van uw bedrijf met 5%kan verlagen. Niemand wil dat soort typisch zijn. Dus wat kun je eraan doen?
Nou, je kunt beginnen met een benadering van beveiliging en compliance die daadwerkelijk is gebouwd voor de manier waarop je werkt. Hoe u uw bedrijf kunt beveiligen met de Content Cloud is een geweldig overzicht van onze benadering van beveiliging, governance en naleving. U zult zien hoe het een integraal onderdeel van de Content Cloud is: een enkel veilig platform voor de hele levenscyclus van de inhoud, van het maken van bestanden tot delen en e-ondertekening tot retentie. Download het e -boek en leer hoe u uw meest waardevolle inhoud kunt beveiligen, op basis van onze vier principes:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Box contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Box websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 21 pagina's

Meer bronnen van Box