Skip to content Skip to footer

4 manieren waarop gegevens een revolutie teweeg kunnen brengen in uw supply chain - hoe financiën en bewerkingen profiteren van een nieuw tijdperk van connectiviteit

Gepubliceerd door: EY

Bedrijven kunnen worden overweldigd door gegevens. De uitdaging is het vaststellen van de connectiviteit en analyse om het waardevol te maken. En als dat mogelijk is, zijn game-veranderende inzichten klaar en wachten, latent in bestaande gegevens.
In een nieuw tijdperk van het bedrijfsleven, waar connectiviteit zowel een uitdaging als een kans is, is het prioriteren van holistische, inzicht LED -transformatie essentieel. Om uw organisatie te helpen de punten te verbinden en concurrerende ambities beter te balanceren, hebben we vier mogelijkheden voor technologiegedreven transformatie samengebracht. Dit zijn: Financiële transformatie voor betere zichtbaarheid en verminderde bedrijfskosten Voertuigbeheer en onderhoud om de inventaris te maximaliseren met behulp van automatiseringssupply chain -optimalisatie voor nauwkeurige prognoses en traceerbaarheid en klantenservice en ervaring voor meer duurzame en wederzijds voordelige relaties.
En we zullen kijken hoe de Microsoft Services Group, onderdeel van de EY-Microsoft Alliance kan helpen om die transformatie te leveren met behulp van de Microsoft Suite of Cloud-gebaseerde tools, waaronder Microsoft Power Platform, Microsoft Azure en Microsoft Dynamics 365.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord EY contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. EY websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van EY