Skip to content Skip to footer

Het creëren van een on-demand strategie voor uw webinars

Gepubliceerd door: ON24

Een effectief on-demand webinar-programma kan overtollige voordelen opleveren aan B2B-organisaties. Uit onderzoek van SiriusDecisions is niet alleen uit onderzoek gebleken dat webinars continu het voorkeurspunt voor kopers voor kopers blijken te zijn, maar de gegevens van On24 laten zien dat een derde van het publiek alleen webinars bekijkt.
Volg dit playbook om een ​​aanpak te ontwikkelen die de meeste waarde van uw webinar -programma's oplevert. Het moet worden gebruikt door marketeers die de impact van hun webinars willen maximaliseren via een on-demand aanpak, waardoor kopers inhoud bieden waar ze ook zijn en soms die bij hen passen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ON24 contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ON24 websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 5 pagina's

Meer bronnen van ON24