Skip to content Skip to footer

De juiste manier om gepersonaliseerde marketing op schaal te leveren

Gepubliceerd door: Adobe Workfront

Door onze ervaring met de beste merken ter wereld, hebben we geconstateerd dat de meest succesvolle organisaties - en de meest succesvolle marketingleiders - werk hebben als een tier één actief. Ze begrijpen dat werk van invloed is op elk aspect van de organisatie en een primaire motor is van de digitale ervaring.
Om marketingleiders te helpen dit kritieke werk te beheren, hebben we zeven verschillende fasen in de Lifecycle van Marketing Work geïdentificeerd en wat er in elke fase moet gebeuren. Hoe efficiënter marketeers door het werk in deze fasen kunnen navigeren, hoe effectiever ze over het algemeen kunnen zijn.
In deze gids verkennen we de laatste werkstadia: leveren en schalen, meten en optimaliseren vervolgens. U krijgt inzicht in het creëren van memorabele digitale ervaringen voor uw klanten.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe Workfront contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe Workfront websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van Adobe Workfront