Skip to content Skip to footer

Ontmoet het moment met uitzonderlijke ervaringen overal.

Gepubliceerd door: Adobe

Het is de eerste van de maand en u moet enkele rekeningen betalen. U logt in op de website van uw bank, maar ontvangt een foutmelding wanneer u probeert een betaling aan een nieuwe begunstigde te doen. U start een zoekopdracht op een live chatfunctie, maar de chatbot blijft u doorverwijzen naar een FAQ -gids. Je hebt hier geen tijd voor, dus neem je de telefoon op om een ​​echt mens te bellen. Helaas, uw bank is nog niet uitgerust om uw reis van digitaal naar callcenter te volgen en u moet vanaf het begin beginnen. Het zou niet zo moeilijk moeten zijn om een ​​betaling te doen, denk je en dit, in combinatie met een langere keten van frustrerende ervaringen, doet je ook denken aan het wisselen van banken.
De consument van vandaag heeft geen tijd of geduld voor dit soort wrijving in hun bankervaring. Retailbanken, verzekeringsmaatschappijen en vermogensbeheerbedrijven moeten diepere relaties smeden door elke interactie over alle kanalen, digitaal en offline, te coördineren om een ​​vollediger begrip van de klant te krijgen en concurrerende en aangepaste ervaringen te bieden.
Personalisatie helpt bedrijven overal om diepere, meer duurzame relaties met hun klanten te smeden en de financiële dienstverlening is geen uitzondering.
Ontdek hoe de nieuwste data- en analysetechnologie is om banken, verzekeringsmaatschappijen en vermogensbeheerbedrijven te helpen uitzonderlijke ervaringen te creëren die aan het moment voldoen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 16 pagina's

Meer bronnen van Adobe