Skip to content Skip to footer

5 manieren waarop Smart Device Scanning snelheid en nauwkeurigheid in gezondheidszorgsystemen injecteert

Gepubliceerd door: Scandit

Innovaties in mobiele computer vision -technologie betekenen dat alledaagse slimme apparaten kunnen worden omgezet in krachtige ziekenhuisscanoplossingen die door alle gezondheidswerkers worden gebruikt.
Nauwkeurige, realtime gegevensopvang is essentieel voor het leveren van veilige en efficiënte patiëntenzorg. Scandit aangedreven slimme apparaten bieden zorgverleners een goedkoop alternatief voor speciale scanners bij dezelfde prestaties van enterprise-grade, maar met de extra flexibiliteits- en innovatiemogelijkheden die een mobiel, digitaal platform biedt.
Van het verwerken van patiënt-ID's tot beschadigde barcodes op medicatie-verpakkingen in slecht verlichte gebieden, slimme apparatengebaseerde barcodescanning blinkt uit in de meest veeleisende denkbare zorgomgevingen.
Lees verder om te leren hoe Smart Device Scanning vijf van de meest cruciale workflows in de gezondheidszorg kan ondersteunen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Scandit contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Scandit websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van Scandit