Skip to content Skip to footer

De race winnen om digitaal te gaan in B2B

Gepubliceerd door: Magento

Digitaal is de nieuwe differentiator.
Veranderende kopersvoorkeuren, steeds groter wordende concurrerende bedreigingen en nieuwe technologieën zijn de B2B-industrie om bedrijven te dwingen, om de manier waarop ze naar de markt gaan volledig te heroverwegen en met hun klanten in contact te komen.
Download dit rapport nu om te ontdekken hoe Magento uniek is gepositioneerd om te voldoen aan de handelsbehoeften van B2B -bedrijven in deze veranderende tijden. Dit artikel biedt ook een uitgebreid overzicht van Core Magento -functies en -mogelijkheden en beschrijft hoe ze B2B -bedrijven in staat stellen de manier waarop ze omgaan met hun klanten te transformeren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Magento contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Magento websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 50 pagina's

Meer bronnen van Magento