Skip to content Skip to footer

Digitale documentprocessen in 2020: een schijnwerpers op West -Europa

Gepubliceerd door: Adobe

In slechts enkele korte maanden heeft de Global Covid-19-pandemie de manier waarop we werken en leven verstoord. Organisaties in West -Europa passen zich aan dat nieuwe normaal aan door samenwerking en productiviteitstechnologieën aan te nemen om in deze virtuele omgeving te blijven werken. Terwijl ze een herstelfase ingaan, zal een aantal van deze technologieën blijven en hen helpen een nieuwe toekomst van werk te omarmen. Digitalisering van documentprocessen blijkt er een van te zijn, met functies zoals het delen van bestanden, e-ondertekeningen en cloudopslag die naar de voorgrond gaan.
Hoe versterken in deze context digitale documentprocessen de zakelijke veerkracht van organisaties? Welke rol zullen ze spelen in een post-pandemische wereld?
Adobe heeft Forrester Consulting opdracht gegeven om deze vragen te beantwoorden en te evalueren hoe digitale documentprocessen de bedrijfscontinuïteit ondersteunen. Download nu!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van Adobe