Skip to content Skip to footer

Hoe u een inkomstenmotor bouwt voor een digitale eerste wereld

Gepubliceerd door: ON24

Terwijl persoonlijke evenementen een achterbank nemen voor digitale ervaringen, en bedrijven proberen momentum te behouden zonder persoonlijke interacties, is het hebben van een up-to-date digitale marketingstrategie van cruciaal belang geworden. Het is tijd om onze marketingtactieken te vernieuwen om te slagen in een digitaal gericht consumentenlandschap.
Lees hoe u een inkomstenmotor kunt bouwen voor een digitaal-eerste wereld voor een kijkje uit de eerste hand naar enkele van de uitdagingen waarmee marketeers worden geconfronteerd terwijl ze de kloof tussen fysiek en digitaal willen overbruggen, en hoe u een gecentraliseerde strategie kunt creëren die elke fase van zich uitstrekt de online koopreis. Je leert:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ON24 contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ON24 websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van ON24