Skip to content Skip to footer

Bewijs uw marketing waard

Gepubliceerd door: Adobe

In een digitale wereld, waar elke campagne en klantervaring kunnen worden gevolgd, is het absoluut noodzakelijk voor marketeers om gegevens te hebben die de waarde van alles bewijzen. Omdat wanneer u niet kunt bewijzen of uw marketing organisatorische winsten stimuleert, u minder snel het budget krijgt dat u nodig hebt om de uitstekende ervaringen te leveren die uw klanten verwachten.
Gebruik dit cheatsheet om te leren hoe marketinganalyses-een game-veranderende mogelijkheden van marketingautomatiseringsoplossingen-uw marketingteam helpen waarde te tonen en resultaten te stimuleren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 16 pagina's

Meer bronnen van Adobe