Skip to content Skip to footer

Het opnieuw ontwerpen van de klantervaring rond het internet der dingen

Gepubliceerd door: Genesys

Frost en Sullivan hebben onlangs een onderzoek uitgevoerd bij bijna 500 Senior Customer Experience (CX) leidinggevenden in heel Europa om te begrijpen hoe ondernemingen CX benaderden en of ze geloofden dat het Internet of Things (IoT) een impact had op hun bedrijf.
Interessant is dat meer dan 60% van de respondenten het erover eens is dat IoT directe waarde zal opleveren voor de klantervaring, het verwijzen van meer inkomsten en merkwaarde als de top 2 voordelen. Toch geeft meer dan 50% toe dat het moeilijk vindt om het IoT -concept te vertalen in een duidelijke CX -waardepropositie.
Download deze whitepaper om meer te weten te komen over de belangrijkste bevindingen uit de studie, waaronder:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Genesys contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Genesys websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 17 pagina's

Meer bronnen van Genesys