Skip to content Skip to footer

Digitale ervaringen uitmuntendheid bereiken

Gepubliceerd door: Adobe

Met ons digitale versnellingsprogramma werkt u samen met Adobe Strategy Consultants om KPI's en acties aan het licht te brengen om uw zakelijke succes te maximaliseren.
Digitale versnelling is een jaarlange, vaste-prijs-abonnementsservice die is gemaakt om Adobe-klanten te helpen time-to-falue te versnellen en ROI te verhogen. We werken met u samen om de juiste KPI's voor uw organisatie te ontdekken op basis van uw doelen voor digitale ervaringen en bieden u vervolgens strategische richting over hoe u actie kunt ondernemen.
Download nu, en we beginnen met het ontdekkingsproces, maken onszelf vertrouwd met uw organisatie en het plannen van belangrijke datums.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 4 pagina's

Meer bronnen van Adobe