Skip to content Skip to footer

On24 Webinar Benchmarks Report: Canada Edition

Gepubliceerd door: ON24

Hoe vijf toonaangevende Canadese bedrijven het publiek betrekken bij een wereld van werk-thuis.
De dreiging van COVID-19 heeft ertoe geleid dat bedrijven snel overstappen op werk op afstand, met bijna iedereen die thuis kan werken, wordt gevraagd om dit te doen. De plotselinge massale beweging naar gedistribueerde werken zal echter blijvende effecten hebben, zelfs als het virus afneemt. Grote werkgevers zien dit nu als het nieuwe normaal.
Hoewel face-to-face interacties een sterke en persoonlijke manier van verbinding bieden, zijn grote evenementen geannuleerd en wordt de waarde van zakelijke reizen in twijfel getrokken. Het resultaat van deze veranderingen betekent dat zelfs als iedereen eenmaal vrij kan bewegen, er een nieuw normaal zal zijn. Digitale interacties zullen een nog groter deel van de communicatie bevatten.
In deze nieuwe wereld zijn webinars het antwoord om contact te maken met uw publiek waar ze ook zijn. In vergelijking met bijna elk ander alternatief-van statische schriftelijke communicatie tot eenrichtingsvideo-uitzending-zijn webinars het enige kanaal waarmee je tweerichtingsinteractie op schaal kunt bieden, op een manier die persoonlijk en menselijk aanvoelt.
Dus kom binnen en ontdek hoe uw collega's vandaag webinars gebruiken. Welkom bij het nieuwe normaal.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ON24 contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ON24 websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 18 pagina's

Meer bronnen van ON24