Skip to content Skip to footer

De definitieve gids voor het leiden van koestering

Gepubliceerd door: Marketo

De kopers van vandaag werken met merken en bedrijven via hun eigen onderzoek via meerdere kanalen, lang voordat marketing of verkoop de mogelijkheid heeft om rechtstreeks met hen mee te gaan.
Lead Nurturing is een integraal onderdeel van een succesvolle marketingstrategie - met name bij het opbouwen van relaties met potentiële kopers op meerdere kanalen, zelfs als ze momenteel niet op zoek zijn naar een product of dienst.
Deze definitieve gids is ontworpen als nuttig, praktisch en informatief. Het biedt een uitgebreide beschrijving van lead -koesterende best practices, van aan de slag gaan tot geavanceerde technieken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Marketo contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Marketo websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 140 pagina's

Meer bronnen van Marketo