Skip to content Skip to footer

Orde brengen aan marketingactiviteitenprocessen

Gepubliceerd door: Adobe Workfront

POP QUIZ: Welke opdracht moet uw marketingteam eerst aanpakken? Moet u de gemarkeerde 'zo snel mogelijk' voltooien, of degene die wordt gelabeld met de rode sirene -emoji in de e -mailonderwerp? Of moet u alles laten vallen en aan het project werken waar de CEO u persoonlijk vroeg om te zorgen toen u elkaar in de gang passeerde?
Je weet dat wanneer alles een prioriteit is, niets prioriteit krijgt - dit leidt tot ScatterShot, inefficiënte processen die weinig meer doen dan je hoofd boven water houden.
Op elke dag kunnen marketingactiviteiten teams iteratief plannen in reactie op bedrijfs- of marktwijzigingen, het analyseren van gegevens, het uitvoeren van campagnes en het volgen van budgetten en belangrijke statistieken - alles wat bijdraagt ​​aan de algehele efficiëntie van marketinginspanningen op de markt. Maar de dagelijkse werking van uw marketingafdeling efficiënter maken kan ook voordelen plukken. Volgens een totale economische impactstudie van Forrester kan het vergroten van de productiviteit van marketingactiviteiten binnen een grote onderneming de verloren productiviteit terug te klauwen - in slechts twee jaar meer dan $ 1,7 miljoen.
Naarmate marketingactiviteiten blijven groeien, zijn betere projectworkflows een essentiële manier om waarde toe te voegen. Lees nu om de zes manieren te ontdekken waarop uw team werkbeheerprocessen kan verbeteren om de effectiviteit gedurende de hele levenscyclus van marketingwerk te vergroten.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe Workfront contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe Workfront websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 15 pagina's

Meer bronnen van Adobe Workfront