Skip to content Skip to footer

5 harde waarheden voor marketeers die digitale ervaring aansturen

Gepubliceerd door: Sitecore

Je digitale first visie is geen gegarandeerde realiteit.
Tegenwoordig wordt van senior marketeers verwacht dat ze de digitale ervaring van hun organisatie stimuleren en haar digitale first visie sturen. Het maken van deze transformatie is van cruciaal belang voor succes, maar Martech -stacks zijn nog nooit zo ingewikkelder geweest. En veel marketeers hebben gewoon niet de gedefinieerde strategie, het budget, begrip of buy-in van de rest van de organisatie om verandering te laten gebeuren.
Als je je digitale eerste visie realiteit gaat maken, moet je de waarheid onder ogen zien. Met 5 harde waarheden voor marketeers die digitale ervaring aansturen, zal dit e -boek u helpen begrijpen wat u tegenhoudt en hoe u er voorbij kunt gaan om de ervaring te bezitten.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sitecore contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sitecore websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 20 pagina's

Meer bronnen van Sitecore