Skip to content Skip to footer

Wat uw bedrijf nodig heeft voor een hybride en op afstand-eerste werkplek

Gepubliceerd door: RingCentral

De pandemie heeft 'werk' opnieuw gedefinieerd zoals we die kennen. Bedrijven hebben nieuwe technologieën en workflows aangenomen om grootschalig werk vanuit huis te ondersteunen. Werknemers acclimatiseerden snel aan de nieuwe omgeving, met velen met hun persoonlijke leven en werkverplichtingen meer dan ooit tevoren.
Het was een monumentale verschuiving die onze behendigheid en veerkracht testte. Een waar werknemers, leiders en werkgevers moeilijke beslissingen en dramatische veranderingen in hun werkleven namen.
Over het algemeen zegt 83% van de werkgevers dat externe werkzaamheden een succes was. Organisaties waar werknemers op afstand werkten, zagen een hogere werknemerstevredenheid, retentie en productiviteit. Sommige
Bedrijven rapporteerden zelfs recordniveaus van groei en winst.
Download dit whitepaper nu om te zien hoe uw bedrijf kan overschakelen naar een hybride op afstand tot eerste werkplek.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord RingCentral contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. RingCentral websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van RingCentral