Skip to content Skip to footer

De kracht van personalisatie

Gepubliceerd door: Braze

Vroeger bestond de communicatie van merken voor hun klanten die werden gebruikt uit een memorabele boodschap die zo groot mogelijk is afgeleverd. Maar in de afgelopen jaren heeft de populaire acceptatie van internet en mobiele apps de sluizen geopend als het gaat om bruikbare klantgegevens en nieuwe berichtenkanalen - en nieuwe manieren om geïndividualiseerde inhoud te leveren zijn ontstaan. Het is nu mogelijk om op meerdere aspecten van elke klant te stappen, ze in dynamisch publiek te segmenteren en met hen te praten met rijke berichten die zijn gebouwd op hun verlangens en gedrag.
Het resultaat? Ware, impactvolle personalisatie is nu mogelijk - en in toenemende mate is het wat de consumenten van vandaag verwachten. Dus ga met ons mee voor een kijkje in hoe je het voor je bedrijf kunt laten werken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Braze contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Braze websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 32 pagina's

Meer bronnen van Braze