Skip to content Skip to footer

Een marketeergids voor het opbouwen van loyaliteit

Gepubliceerd door: Selligent by Marigold

Consumenten hebben tegenwoordig meer keuzes dan ooit.
Vaak is het enige dat nodig is, is een betere online ervaring, een verleidelijke deal of een handiger locatie voor een klant om de overstap te maken. En hoewel merken de aandacht trekken, houden ze het niet altijd.
De waarheid wordt verteld, het is moeilijk om merkloyaliteit op te bouwen in zo'n concurrerende markt. Maar merken die zich richten op het opbouwen van echte relaties, niet alleen mensen ertoe aanzetten om transacties te maken, kunnen manieren vinden om klanten te laten blijven hangen voor de lange termijn.
Om erachter te komen wat loyaliteit vandaag betekent en hoe merken cheetah digitale oplossingen gebruiken om duurzame relaties met hun klanten op te bouwen, download de gids nu.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Selligent by Marigold contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Selligent by Marigold websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 10 pagina's

Meer bronnen van Selligent by Marigold