Skip to content Skip to footer

Uw persoonlijke evenementen digitaal nemen

Gepubliceerd door: ON24

Zoals elke marketeer u kan vertellen, zijn maar weinig dingen net zo effectief in het verkoopproces als betrokkenheid van mens tot mens. Dat is de reden waarom, zelfs in de wereld van digitale marketing, persoonlijke evenementen rangschikken als de nummer 1 eis gen tactic. Maar met verhoogde reisbeperkingen en budgetten waarvoor data-gesteunde ROI vereist, zoeken evenementenmarketeers naar digitale alternatieven om evenementenervaringen te maximaliseren.
Of u nu intieme evenementen organiseert, zoals roadshows of grootschalige industriële conferenties, On24 kan helpen bij het leveren van ROI. Met het ON24 -platform kunt u evenementen schalen om een ​​breder publiek te bereiken, naadloze inhoudstoegang mogelijk te maken, gepersonaliseerde promoties te maken en gegevensinzichten te verzamelen die moeilijk te vangen zijn.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ON24 contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ON24 websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van ON24