Skip to content Skip to footer

Evolutie van de toolkit van de marketeer

Gepubliceerd door: Adobe

Meer dan ooit hebben bedrijfsorganisaties een 360-graden beeld van hun klanten nodig om het soort hoogwaardige, consistente klantervaring te bieden die de hoeksteen is van zakelijk succes in de 21ste eeuw.
Ze moeten op elk punt in de klantreis relevante, gerichte marketingcommunicatie kunnen leveren, via elk kanaal kan de klant ervoor kiezen om te gebruiken, op schaal en, in toenemende mate, in realtime. Het resultaat is een explosie geweest in marketing- en advertentietechnologie, maar de sleutel tot de effectiviteit ervan blijft de gegevens die het voeden. Daarom zijn tools voor gegevensbeheer naar voren gekomen om zo'n cruciaal onderdeel van de toolkit van een marketeer te worden.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 18 pagina's

Meer bronnen van Adobe