Skip to content Skip to footer

De definitieve gids voor op account gebaseerde marketing

Gepubliceerd door: Marketo

Het is een spannende tijd voor marketeers. In het tijdperk van digitale transformatie - waar iedereen en iedereen is verbonden - kunnen nieuwe kanalen, strategieën en technologieën ons in staat stellen onze kopers te betrekken als nooit tevoren.
Maar deze nieuwe kansen bieden ook nieuwe uitdagingen. In de wereld van vandaag, ons leven en het leven van onze kopers worden sterk beïnvloed door digitale ervaringen. Consumenten en bedrijven vertrouwen op digitale communicatie. Om de communicatie met potentiële kopers te maximaliseren, moeten merken concurreren door een memorabele, consequent relevante ervaring aan te bieden.
In deze gids zullen we onderzoeken wat ABM echt betekent, u doorlopen hoe u een winnende ABM -strategie kunt creëren en u laten zien hoe u de juiste ABM -technologie kunt kiezen om uw organisatie te helpen groeien en uw kopers een onvergetelijke klantervaring biedt.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Marketo contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Marketo websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 80 pagina's

Meer bronnen van Marketo