Skip to content Skip to footer

Converse case study

Gepubliceerd door: Salesmanago

Deze case study beschrijft de effecten van het implementeren van een klantbetrokkenheidsplatform in Converse Online Store, een franchise die wordt beheerd door Orbico.
Onze samenwerking met Salesmanago is geboren uit de noodzaak van het implementeren van een systeem dat volledige marketingautomatiseringsactiviteiten in onze e -commerce -afdeling ondersteunt. Door met deze tool te werken, kunnen we vooral leads verkrijgen, de nieuwsbriefverzending automatiseren en de database personaliseren en segmenteren.
Onze resultaten groeien, zoals te zien in de rapporten. De mogelijkheden voor het programma zijn enorm en nieuwe functies ter ondersteuning van de ontwikkeling van marketingactiviteiten verschijnen voortdurend. De toewijding en professionaliteit van onze supervisor maken de samenwerking soepel verlopen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Salesmanago contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Salesmanago websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van Salesmanago