Skip to content Skip to footer

Rijden op de snelle en furieuze stroom van inhoud: een gids om in de haast te blijven drijven om bij te blijven

Gepubliceerd door: Adobe

Een Emarketer -rapport schat dat 9 van de 10 B2B -bedrijven in de VS nu digitale contentmarketing gebruiken. Het is geen wonder - daar is hun publiek.
Of u nu vanaf de grond begint of een bestaand systeem opnieuw begint, met een uitgebreid content management -systeem (CMS) kunt u meer gepersonaliseerde en relevante merkervaringen maken en leveren. Het zal u ook helpen om de vraag over kanalen te stimuleren. Beter uw bestaande klanten beter begrijpen terwijl u nieuwe ontdekt. En vergroot uw ROI, merkconsistentie en loyale klanten.
We hebben een lijst met best practices samengesteld om u te helpen de juiste basis te bouwen. Je hoeft ze niet meteen te doen. De sleutel is om u te concentreren op de gebieden waar u onmiddellijk kunt verbeteren en vanaf daar door te gaan terwijl u door de stroomversnellingsbak navigeert.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 16 pagina's

Meer bronnen van Adobe