Skip to content Skip to footer

De digitale imperatief in de klantenservice - hoe technologie klant- en medewerkerservaring transformeert om bedrijfsgroei te stimuleren

Gepubliceerd door: EY

Geavanceerde en continu evoluerende technologieën - kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML), het Internet of Things (IoT) en meer - luiden een nieuw tijdperk van rijke, gepersonaliseerde klant- en werknemerservaringen in. En voor die organisaties die prioriteit geven aan betekenisvolle technische innovatie, zijn de buit rijk.
In deze gids bespreken we de symbiotische relatie tussen klantervaring, werknemerservaring en bedrijfsgroei. We zullen deze drie dingen onderzoeken met hoofdstukken over: Proactieve klantenservice De opkomst van de virtuele agent data -analyse omnichannel personalisatie en sentimentanalyse.
Lees het e-boek om te ontdekken hoe technologie langetermijn, intelligente bedrijfsgroei kan voeden en hoe de Microsoft Services Group, onderdeel van de EY-Microsoft Alliance, kan helpen om uw reis een succesvol te maken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord EY contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. EY websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van EY