Skip to content Skip to footer

Inhoudsgestuurde handel om te gaan

Gepubliceerd door: Magento

Best practices voor het leveren van handel met inhoud aan mobiele B2B-kopers.
Smartphones zijn overal, en dat omvat de werkplek. Professionals gebruiken ze om te multitasken in vergaderingen, op klantenkantoren en onderweg. Het is dus geen verrassing dat mobiele handel een groeiend stukje van de B2B -e -commerce taart is.
Om te concurreren in de steeds meer mobiele markt van vandaag, moeten B2B-bedrijven een volledig functioneerde, content-aangedreven mobiele handelservaring bieden. Het zou net zo inhoud moeten zijn
als zijn desktop -tegenhanger. Het moet worden gepersonaliseerd. En het zou op elk apparaat prachtig moeten werken.
Dit e-boek kijkt naar best practices voor het ontwerpen en leveren van een mobiele, met inhoud aangedreven handelservaring voor B2B-verkoop.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Magento contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Magento websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van Magento