Skip to content Skip to footer

Tomorrow's CMO: Marketing's Generation of Change

Gepubliceerd door: Adobe Workfront

Over de gids
Na de meest uitdagende periode in de bedrijfsgeschiedenis is de volgende generatie CMO's vastbesloten om de marketingindustrie ten goede op te schudden.
Meer doen met minder in de afgelopen 18 maanden heeft de geest van senior marketeers gericht op de processen en hulpmiddelen die hen zullen helpen de groei te stimuleren, ongeacht de uitdaging - en ze zijn vastbesloten om een ​​revolutie teweeg te brengen in hun ideale marketing toekomst.
Download het CMO -rapport van Tomorrow om te begrijpen hoe de volgende generatie CMO's van plan is het marketingecosysteem opnieuw uit te vinden - en waarom bestaande CMO's moeten opstaan ​​en hun teams moeten helpen die verschuivingen vandaag te maken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe Workfront contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe Workfront websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van Adobe Workfront