Skip to content Skip to footer

De volledige gids voor gegevens in de eerste partij

Gepubliceerd door: OneTrust

$ 19,2 miljard.
Dat is het bedrag dat slechts twee jaar geleden werd besteed aan gegevens van derden (gegevens verzameld uit bronnen zoals websites en platforms, in tegenstelling tot de persoon waarnaar de gegevens betrekking hebben).
Jarenlang is het verzamelen van gegevens van derden de go-to-methode om door te breken tot een nieuw publiek. Maar vanwege tal van veranderingen rond gegevensprivacy komt dat allemaal ten einde.
We naderen het einde van cookies van derden, en deze verschuiving verandert hoe marketeers en uitgevers hun beroep beschouwen. De eliminatie van cookies van derden vormt uitdagingen voor het creëren van hyper-gerichte, meetbare campagnes. Hoe kunt u doorgaan met het leveren van de personalisatie waar het publiek naar hunkert en die resultaten aandrijven?
Lees nu om meer te ontdekken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord OneTrust contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. OneTrust websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 20 pagina's

Meer bronnen van OneTrust