Skip to content Skip to footer

2020 digitale ervaringen Jaarverslag

Gepubliceerd door: ON24

2020 was een jaar waarin digitale ervaringen, vanuit een productie- en consumptieperspectief, in de schijnwerpers werden geduwd. Hoewel de trend naar de digitalisering van de reis van de koper al was gestart, versnelde de wereldwijde pandemie deze trend op een manier die niemand zich had kunnen voorstellen.
'S nachts verschoven marketeers middelen van grootschalige fysieke evenementen naar digitale ervaringen en maakten zich vervolgens klaar om continue en voorspelbare methoden te hebben om digitale ervaringen op de reis van de koper voor de rest van het jaar te blijven bouwen, aan te bieden en te leveren.
Dit rapport zal kijken naar jaarlijkse en driemaandelijkse trends die we in 2020 hebben gezien. Download nu voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ON24 contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ON24 websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van ON24