Skip to content Skip to footer

2021 Digitale trends Media, entertainment en telecomindustrie

Gepubliceerd door: Adobe

Het digitale trendsrapport 2021 kijkt naar zowel het verleden als de toekomst, met twee even waardevolle perspectieven: wat is het afgelopen jaar veranderd als gevolg van de pandemie en de trends die om de hoek wachten.
Duizenden doorgewinterde professionals hebben hun zwaarbevochten lessen van de pandemie gedeeld-advies geven over alles, van hybride werken en talent aantrekken tot het inhalen van de exponentiële opkomst van de digitale eerste consument.
Uit deze inzichten presenteren we drie leidende principes voor 2021: empathie is de toekomst van ervaring, het nieuwe tijdperk is storend en het merk wordt nog relevanter. Met de wereld op de rand van verandering, biedt het rapport van dit jaar tijdige inzichten om marketeers en bedrijfsleiders te helpen hun visie opnieuw af te stemmen en in 2021 sterker terug te stuiteren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 19 pagina's

Meer bronnen van Adobe