Skip to content Skip to footer

Digitalisering van de overeenkomsten van financiële diensten

Gepubliceerd door: DocuSign

Veel financiële dienstverleners hebben de overgrote meerderheid van belangrijke processen en klantervaringen geautomatiseerd. De 'laatste mijl' van de meeste transacties-het voltooien van de overeenkomst-is echter veel te vaak afhankelijk van dezelfde inefficiënte pen-en-papierprocessen van weleer.

Digitaliserende overeenkomsten met DocuSign kunt u van eind tot eind digitaal digitaal houden. Het voltooien van transacties vereist niet langer dat documenten worden afgedrukt en verzonden en opnieuw worden gekoppeld aan de achterkant.

Lees de whitepaper om te leren hoe toonaangevende organisaties voor financiële dienstverleners rechtstreeks doorgaan met de verwerking door de laatste mijl van zakelijke transacties te automatiseren om:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DocuSign contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DocuSign websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 4 pagina's

Meer bronnen van DocuSign