Skip to content Skip to footer

7 Trainable Soft Skills voor uitstekende agenten

Gepubliceerd door: NICE

De gemiddelde Contact Center -manager besteedt 35% van hun tijd op zoek naar coachingmogelijkheden, maar slechts ongeveer 7% van hun tijd die daadwerkelijk coacht. Dit heeft grootschalige gevolgen voor de coach, agent en klant. Maar het betekent ook dat coaches hun wielen draaien voor een one-size-fits-all-oplossing.
Callcenteragenten zijn uniek - en ook hun sterke en zwakke punten. Sommigen hebben misschien natuurlijke empathie en hebben onmiddellijk betrekking op hun klanten, terwijl anderen eraan moeten werken. Sommigen kunnen teamspelers zijn, volledig afgestemd op de doelen en waarden van uw organisatie. Anderen zijn misschien niet.
Lees de gids om te leren hoe u zachte vaardigheden kunt trainen, zoals:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord NICE contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. NICE websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 19 pagina's

Meer bronnen van NICE