Skip to content Skip to footer

B2B -marketeershandleiding voor het optimaliseren van klantervaring, van acquisitie tot advocacy

Gepubliceerd door: ON24

Er komt een punt waar als campagnes eenmaal actief zijn, het er niet om dingen in beweging te krijgen of het wiel opnieuw uit te vinden. Dus wat moeten marketeers in dit scenario doen?
Optimalisatie biedt een antwoord. Door zowel een cultuur van voortdurende verbetering te bevorderen als door te kijken naar de hele klantreis van acquisitie en conversie, tot het rijden en loyaliteit, kunnen marketeers hun resultaten blijven verbeteren.
Deze gids geeft advies voor zowel leiders als beoefenaars over hoe de veranderingen kunnen worden aangebracht die de hele klantreis zullen verbeteren en de levenslange inkomsten maximaliseren - en hoe webinars een belangrijk ingrediënt zijn om dat te laten gebeuren.
Lees verder om te ontdekken:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ON24 contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ON24 websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 50 pagina's

Meer bronnen van ON24