Skip to content Skip to footer

2021 Technologietrends het in focus

Gepubliceerd door: Adobe

In een wereld waar commercieel succes in toenemende mate wordt bepaald door de kwaliteit van de klantervaring (CX), speelt de IT -functie een cruciale rol om ervoor te zorgen dat organisaties leveren tegen de behoeften en verwachtingen van hun klanten.
Dit rapport van Econsultancy/Adobe richt zich op hoe IT-professionals reageerden op de 2021 Digital Trends Survey, vergelijkt hun antwoorden met hun collega's van andere zakelijke functies en kijkt ook naar de verschillen tussen best presterende bedrijven en de mainstream.
Het onderzoek benadrukt hoe nauw samenwerking tussen IT en andere functies, zoals marketing, cruciaal is voor succes, maar moet worden ondersteund door technologie die samenwerking bevordert en efficiënte workflows en het delen van klantgegevens vergemakkelijkt.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 20 pagina's

Meer bronnen van Adobe