Skip to content Skip to footer

La Trobe University onderhoudt hoge inschrijvingspercentages met live en on-demand webinars

Gepubliceerd door: ON24

Opgericht met de bedoeling om hoger onderwijs toegankelijker te maken in Melbourne en Regional Victoria, heeft La Trobe University al meer dan 50 jaar tienduizenden studenten gediend.
Voorafgaand aan de Covid-19-pandemie hield La Trobe een jaarlijks 'Open Day'-evenement dat is ontworpen om huidige en potentiële studenten de kans te geven om meer te leren over cursussen en carrières, de campussen te bezoeken, een voorproefje te krijgen van' uni life ', hoor over Beursmogelijkheden, accommodatie -opties verkennen en meer. Dit evenement was verantwoordelijk voor een grote meerderheid van natuurlijk inschrijving.
Download deze case study voor meer informatie.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ON24 contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ON24 websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Case Study Lengte: 3 pagina's

Meer bronnen van ON24