Skip to content Skip to footer

Creator Marketing: het volgende tijdperk van beïnvloeders

Gepubliceerd door: Dash Hudson

De advertentie -industrie verandert. Privacy is een groeiend onderwerp, met de fasering van cookies van derden, evenals de meeste wereldwijde iOS-gebruikers die zich voor het volgen van apps afmelden. Dit jaar wordt gedefinieerd door merken die hun advertentiestrategieën aanpassen om prioriteit te geven aan winnen met geweldige organische inhoud. Tegelijkertijd ondergaan sociale media de grootste transformatie sinds de oprichting ervan. Tiktok overtrof Google als de meest populaire website op internet, traditionele kanalen passen hun strategieën aan om prioriteit te geven aan korte video boven statische inhoud, en sociale media zijn in wezen sociaal entertainment geworden.
Lees nu om meer te ontdekken over Creator Marketing.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Dash Hudson contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Dash Hudson websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 21 pagina's

Meer bronnen van Dash Hudson