Skip to content Skip to footer

Tien voorspellingen voor het volgende decennium van analyse

Gepubliceerd door: Adobe

AI en andere analysetechnologieën zorgen voor ongelooflijke innovaties en vooruitgang die het mogelijk maken om dingen te doen met gegevens waar bedrijfsleiders slechts korte tijd geleden van droomden.
Het is 10 jaar geleden dat Adobe Omniture heeft overgenomen en de analyse -arena binnenkwam. Sindsdien heeft de industrie fenomenale veranderingen gezien in de wereld van gegevensgestuurde marketing en de klantervaring. Om een ​​decennium van Adobe Analytics te vieren, zijn hier 10 voorspellingen van experts en analisten over hoe kunstmatige intelligentie en analyses de komende 10 jaar zullen blijven evolueren en vormen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 15 pagina's

Meer bronnen van Adobe