Skip to content Skip to footer

De verbluffende klantervaring begint hier

Gepubliceerd door: ServiceNow

Dit is het moment om uw digitale transformatie in een nieuwe, effectievere richting te nemen. Bij ServiceNow maken we de wereld van het werk, werken we altijd beter voor mensen, overal, in elke omgeving. Dat betekent het creëren van naadloze ervaringen met digitale workflows voor cross-enterprise om mensen, functies en systemen te verbinden. Laten we erin duiken en onderzoeken hoe digitale workflows ervaringen kunnen creëren die klanten wow wow en ervoor zorgen dat ze terugkomen voor meer.
Er zijn belangrijke barrières - zoals siled operations, reactieve service en beperkte servicekanalen - die geweldige klantervaringen in de weg staan. Lees dit handboek om te leren hoe deze barrières te overwinnen en naadloze ervaringen te leveren die loyale klanten voor het leven creëren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ServiceNow contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ServiceNow websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 21 pagina's

Meer bronnen van ServiceNow