Skip to content Skip to footer

Stimuleer CPG-inkomsten via gedigitaliseerde B2B e-commerce bestelling

Gepubliceerd door: Scandit

E-commerce heeft de afgelopen 20 jaar de aankooptrends gevormd. Maar verrassend genoeg is de wereldwijde B2B-e-commerce-markt ($ 6,64 biljoen in 2020) ongeveer het dubbele van de grootte van de B2C e-commerce-markt ($ 3,67 biljoen).
Door B2B-klanten in staat te stellen producten efficiënter opnieuw te bestellen, is daarom een ​​belangrijk element geworden van de B2B-e-commerce-strategie van een fabrikant. Evenals ook de investering om verkoopteams te ontketenen van werk van lage waarde. In een Salesforce-onderzoek, ‘State of Commerce’, meldde 63% van de respondenten dat e-commerce hun verkoopteams heeft bevrijd van de logistiek van orderverwerking en hen in staat stelde strategische adviseurs te worden.
En voor fabrikanten van consumentenverpakte goederen (CPG's) specifiek, het verhogen van de inkomsten, terwijl ze hun klanten helpen groeien, door betere e-commerce is een prioriteit, met name in hoogfrequente winkels. Het genereren van inkomsten is ook een dwingende factor voor CPG's bij het kiezen van een e-commerceplatform.
Web- of app-gebaseerde herorder op slimme apparaten is een eenvoudige manier om het bestelproces slanker en handiger te maken voor kopers van product. Door het proces te digitaliseren, worden handmatige processen en bestelfouten geëlimineerd
In deze gids onderzoeken we de drie belangrijkste voordelen van het uitrusten van CPG -productkopers met scanning -compatibele native of web -apps om:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Scandit contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Scandit websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van Scandit