Skip to content Skip to footer

Finextra: Oplossing Onboarding-De katalysator bij het creëren van een unieke end-to-end clientrelatie

Gepubliceerd door: Box

Hoe financiële bedrijven onboarding nirvana bereiken
Gestroomlijnd, pijnvrije onboarding bouwt de basis voor succesvolle klantervaringen. Dit geldt met name bij financiële dienstverleners, waar gemak en concurrentievermogen van cruciaal belang zijn.
Toch is wrijvingsloos onboarding, ondanks zijn kritieke aard, moeilijker te vinden dan je zou denken. Het bereiken van het ideale betekent het overwinnen van belangrijke technologische, infrastructurele, culturele, regelgevende en commerciële hindernissen. In dit onderzoeksrapport van Finextra en Box, verkent de huidige evolutie van onboarding -reizen en kijk hoe bedrijven zoals die van u zijn getransformeerd.
Je zult ontdekken:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Box contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Box websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 21 pagina's

Meer bronnen van Box