Skip to content Skip to footer

De Total Economic Impact ™ van ServiceNow Field Service Management

Gepubliceerd door: ServiceNow

ServiceNow® Field Service Management is een cloudgebaseerde oplossing die veldservice verbindt met andere delen van de organisatie om de efficiëntie van de operationele werkzaamheden te verbeteren en de algehele klanttevredenheid te verhogen. Een nauwer gebreide integratie voor klantenservice en andere IT-centrische afdelingen stellen bedrijven in staat om proactief links te verschuiven op potentiële problemen en in tijdsgevallen op een efficiëntere manier aan te pakken dan ooit.
Deze Forrester Total Economic Impact ™ (TEI) -studie is gebaseerd op interviews met klanten van ServiceNow Field Service Management.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ServiceNow contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ServiceNow websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 25 pagina's

Meer bronnen van ServiceNow