Skip to content Skip to footer

Het strategiekader van een CIO voor verstorende transformatie

Gepubliceerd door: Adobe

Dit is een whitepaper van IDG namens Adobe.
Vandaag weten we niet hoe we zullen terugkeren naar onze werkplekken, we weten niet hoe de economie zal presteren, we kennen de toekomst op de korte termijn voor reizen en gastvrijheid niet, en we weten niet wanneer we dat zullen doen Keer terug naar iets dat pre-bekende leven nadert. Het lijkt logisch dat we als bedrijven en organisaties proberen deze periode weg te rijden door zo adaptief mogelijk te zijn, op de golven rijden en structuren, processen en culturen creëren die adaptiviteit aanmoedigen.
Adaptiviteit en behendigheid zijn abstracte concepten, maar we weten tenminste dat er beproefde manieren zijn om een ​​staat van flexibiliteit te bereiken.
Lees nu om meer te weten te komen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 10 pagina's

Meer bronnen van Adobe