Skip to content Skip to footer

Reimine hoe het werk wordt gedaan - introduceren Fujitsu Work Life Shift

Gepubliceerd door: Fujitsu

Het is tijd om een ​​nieuwe toekomst opnieuw te bedenken. Het concept van de werkplek is voor altijd veranderd. Het is niet langer noodzakelijkerwijs ergens waar uw werknemers naartoe gaan. Het is nu waar ze willen zijn, of dat nu thuis, in een kantoor of onderweg is. En waar het ook is, en hoe ze er ook mee verbinden, ze verwachten dezelfde systeemtoegang, prestaties, ondersteuning en beveiliging die ze genoten toen ze elke dag op kantoor kwamen. Dezelfde mogelijkheid om toegang te krijgen tot informatie, taken uit te voeren en samen te werken met hun collega's, partners en klanten, met behulp van intuïtieve, veerkrachtige systemen die hen het meest productief en efficiënt laten zijn.
Een hybride werkmodel dat mensen de flexibiliteit geeft die ze nodig hebben om hun beste werk te doen en hun beste leven te leiden. Helpt hen te reageren op de uitdagingen die ons te wachten staan. Bij Fujitsu helpen we organisaties zoals die van jou om digitale werkplekken te creëren, van het vormgeven van uw visie tot het inzetten van de oplossingen en diensten die uw nieuwe realiteit zullen ondersteunen.
Download voor meer informatie over Fujitsu's Work Life Shift, dat is gebaseerd op de drie pijlers grenzeloos kantoor, slimme werk- en cultuurverandering.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Fujitsu contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Fujitsu websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van Fujitsu