Skip to content Skip to footer

Authentieke merkexpressie: Talent, trends en makers gebruiken om op Tiktok op te treden

Gepubliceerd door: Dash Hudson

De zeldzame schoonheid van Selena Gomez werd opgericht met een missie om geestelijke gezondheid te depigmatiseren en individualiteit te vieren door opnieuw te definiëren wat 'mooie' betekent. Het authentieke, verhalen vertellen van Tiktok maakt het het perfecte kanaal om deze boodschap te communiceren, en zeldzame schoonheid kwam in september 2020 bij de app naast de lancering van het merk. Vanaf het begin heeft zeldzame schoonheid een aanpak gekregen die de persoonlijkheid van Selena benadrukte, evenals die van makers op Tiktok die liefhebben, en echt zijn cosmetica gebruiken. Maar het snelle tempo en het virale karakter van het kanaal vormt uitdagingen voor merken in termen van het begrijpen van wat voor soort inhoud werkt en waarom. Leer hoe zeldzame schoonheid deze uitdagingen op Tiktok overwint door Dash Hudson te gebruiken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Dash Hudson contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Dash Hudson websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 4 pagina's

Meer bronnen van Dash Hudson