Skip to content Skip to footer

De B2B Marketeer's Guide to Scrappy Marketing

Gepubliceerd door: ON24

Als marketeers kunnen we een kieskeurig stel zijn. In een poging om onze beste voet naar voren te brengen, gebruiken we vaak merkrichtlijnen, toon-van-stemdocumenten en gedocumenteerde goedkeuringsprocessen. We controleren en controleren ons werk dubbel en vragen iedereen om een ​​verfijnd stuk exemplaar te bespreken.
In een tijdperk waarin een printadvertentie, een brochure of een driemaandelijks gedachte -leiderschapsartikel in de Trade Press alles was dat moest gebeuren, was het perfect om dingen perfect te krijgen een nobel doel. Er is geen manier om een ​​tijdschrift te bewerken nadat het is afgedrukt.
Maar in het digitale tijdperk van vandaag hebben we gewoon niet de tijd om dit allemaal te doen. Doelen wachten niet terwijl we een whitepaper herzien en onze collega's in de verkoop zullen niet terughouden van het bereiken van prospects zonder perfect onderpand.
En om dit toe te voegen, wachten startups en nieuwe concurrenten ook niet. Inhoud moet nu altijd zijn om boven het geluid te staan. Dus welke aanpak moeten we volgen?

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ON24 contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ON24 websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 50 pagina's

Meer bronnen van ON24