Skip to content Skip to footer

Progressive Web App Primer voor het moderniseren van verkopers

Gepubliceerd door: Adobe & Magento

Met de opkomst van de volgende generatie smartphones en handheld-apparaten in de late jaren 2000 brak e-commerce vrij van het bureaublad. Gecomplimenteerd door technologieën, waaronder responsief webontwerp en native apps, werd mobiele handel al snel omarmd door consumenten op een wereldwijde schaal. Deze technologische revolutie resulteerde in een dramatische transformatie van traditionele bedrijfsmodellen binnen een zeer korte tijd.
Tegenwoordig is mCommerce een dagelijkse armatuur in het leven van miljoenen, en toch zijn de meest voorkomende mobiele ervaringstechnologieën van vandaag beperkt in reikwijdte. Langzame snelheden, onvoldoende gebruikerservaringen en gedateerde functionaliteit hebben verhinderd dat bedrijven het volledige potentieel van Mobile op mobiel tikken.
Deze educatieve primer verklaart de essentie van progressieve web -apps en hoe deze opkomende technologie actief transformeert hoe handelaren de mobiel vormen
Commerce Experience.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe & Magento contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe & Magento websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 23 pagina's

Meer bronnen van Adobe & Magento