Skip to content Skip to footer

Drie belangrijke strategieën voor succes van klantervaring

Gepubliceerd door: Box

Laat klanten op u bankieren met naadloze samenwerking.
Het belang van naadloos samenwerken met mensen binnen en buiten uw financiële instelling - van klanten en accountants tot belanghebbenden en bedrijven - kan niet worden overschat.
Toch houden verouderde infrastructuren (soms decennia oud) veel bedrijven terug, wegchippen van hun bedrijfsresultaten, personeelservaringen en klantbetrokkenheid. Hoewel de verwachtingen hoog zijn voor uw bedrijf om te voldoen aan het veranderende personeelsbestand en de behoeften van de klant, is het cruciaal dat u de juiste technologie selecteert als springplank voor toekomstige innovatie.
Box Powers Smarter Experiences voor vooruitstrevende financiële instellingen en geeft uw klanten de tools die ze nodig hebben.
Lees drie belangrijke strategieën voor succes van klantbetrokkenheid om te leren waarom:
¹ Strategische keuzes voor banken in het digitale tijdperk (McKinsey and Company)
² Hoe digitale samenwerking banken helpt klanten beter te bedienen (McKinsey en bedrijf)
Lees nu.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Box contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Box websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van Box